Die geheimnisvollen Städte des Goldes | The Coroner I Speak for the Dead S02E05 Love In Pieces | Стражи Галактики. Часть 2 (2017)

Népszerű sorozatok

Eve
Six

Felmentő ítélet 2. évad 5. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Felmentő ítélet 2. évad 5. rész

Felmentő ítélet 2. évad 5. rész / Acquitted s02e05 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé dietasfaceis.net-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Felmentő ítélet 2. évad 5. rész film információk

Tartalom

Aksel Borgen üzletember hosszú idő után hazatér norvégiai szülővárosába. Csaknem 20 év telt el azután, hogy középiskolai kedvesének meggyilkolásával megvádolták, elítélték, majd végül felmentették. A város lakóinak részéről vegyes fogadtatásban részesül...

Részletek

Felmentő-ítélet-2-évad-5-rész
Acquitted

Sorozat

Norvégia
2015, 45"  |  Premier: 2015
Dráma | Krimi

Rendező: Rune Denstad Langlo
Forgatókönyvíró: Anna Bache-Wiig
Zene: Kristoffer Bonsaksen
Szereplők: Susanne Boucher, Nicolai Cleve Broch, Lena Endre, Ingar Helge Gimle, Jamie Hayden, Anne Marit Jacobsen, Synnøve Macody Lund, Ellen Dorrit Petersen